mjesto za top banner

USUSRET ADVENTU

6. STUDENOG 2008. 14:41h

U Splitu ove godine sajam Božićne radosti

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U replikama dalmatinskih kamenih kućica Splićani će na sajmu moći kušati božićne delicije te slušati tradicionalne božićne pjesme.

U Splitu će se po prvi put od 01. do 31. prosinca održati sajam Božićne radosti na splitskoj rivi. Organizator sajma je Turistička zajednica grada Splita, a realizator agencija za tržišno komuniciranje Apostrof komunikacije iz Splita. Sajam će biti otvoren kroz cijeli mjesec prosinac od 10:00 h do 21:00 h.
 
Sajam adventskih i božićnih proizvoda, na kojem će izlagati proizvođači Božićnih dekoracija i ukrasa, poklona za žene i muškarce, dječjih igračaka i odjeće, moderne opreme za kuću, nakita te gurmanskih Božićnih zalogaja, Splićanima i ostalim posjetiteljima omogućit će lakši, brži i ugodniji božićni shopping nego ikada do sada.
 
 
Sam izgled sajma Božićne radosti biti će potpuno drugačiji od očekivanog. Umjesto na klasičnim prodajnim štandovima izlagači će prodavati proizvode u replikama dalmatinskih kamenih kućica, dekoriranih Božićnim ukrasima, pa će sajam prikazivati Božić u autohtonom kamenom dalmatinskom mjestu.
 
 
Uz mirise i okuse božićnih delicija i zvuke božićnih pjesama sa sajamskog razglasa, sajam Božićne radosti biti će idealno mjesto za susrete s prijateljima i rodbinom i  pronalaženje stotine novih ideja za poklone svojim najmilijima, od tradicionalnih do elegantnih poklona koje će se teško naći u trgovinama po gradu.
 
 
Sajam Božićne radosti ponovno će okupiti građane Splita na splitsku rivu, tradicionalno okupljalište i najmilije šetalište Splićana.
 
 
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!