mjesto za top banner

1. VELJAE 2011. 12:03h

U Puli je pronađena mrtva žena sa sumnjivim ozljedama glave

Krvavi pod na Zagrebačkoj patologiji.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Pulska je policija izvijestila da je u subotu navečer zaprimila dojavu da je u De Franceschijevoj ulici u Puli u obiteljskoj kući pronađena mrtva 78-godišnja žena.

Dežurni patolog i mrtvozornik pregledali su tijelo i uočili ozljede glave koje upućuju na nasilnu smrt. 

Glasnogovornik policije Valter Opašić kaže da je žena, koja je živjela sama, možda pala i niza stube jer nije bilo tragova provale u stanu. 

Kriminalističko je istraživanje u tijeku.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!