mjesto za top banner

NA MJESTU NESREĆE

12. SIJENJA 2010. 14:24h

U prometnoj nesreći poginuo 45-godišnjak

Policijski očevid u Ulici republike Njemačke gdje su se sudarila dva osobna automobila

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nesreća se dogodila u 14,35 sati na državnoj cesti D-56 kada je 45-godišnjak vozeći passat splitskih registarskih oznaka sletio s kolnika.

Vozač passata (45) poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u Prugovu, izvijestila je u utorak splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila u 14,35 sati na državnoj cesti D-56 kada je 45-godišnjak vozeći passat splitskih registarskih oznaka sletio s kolnika. Automobil je udario u betonski stup uz dvorišnu ogradu uz rub kolnika, nakon čega se odbio i vratio na kolnik.

Teško ozlijeđeni vozač umro je na mjestu nesreće.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!