mjesto za top banner

28. TRAVNJA 2012. 21:09h

U prometnoj nesreći na autocesti A1 teško stradala državljanka BiH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U prometnoj nesreći koja se danas oko 15.20 sati dogodila na autocesti A1 kod Karlovca teško je ozlijeđena 56-godišnja državljanka BiH. Nesreću je skrivio 28-godišnji Poljak koji je zbog nepropisnog prestrojavanja udario u automobil koji ga je pretjecao, a zatim i u automobil u kojem se nalazila ozlijeđena žena.
 
Taj je automobil vozila 33-godišnjakinja iz BiH, a osim putnica, još dvije osobe iz vozila zadobile su lakše tjelesne ozljede.

Materijalna šteta nastala u nesreći procjenjuje se na više od 30.000 kuna, izvijestila je PU karlovačka. Protiv Poljaka slijedi kaznena prijava.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!