mjesto za top banner

17. RUJNA 2012. 11:42h

U prometnim nesrećama u Varaždinu ozlijeđeni mopedist i pješakinja

Policija

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U prometnoj nesreći na raskrižju Optujske i Kumičićeve ulice u petak u Varaždinu ozlijeđena je 17-godišnja pješakinja, javlja PU varaždinska.

32-godišnja vozačica je na spomenutom semaforu sretala u desno, dok je i njoj i pješakinji bilo upaljeno zeleno svijetlo. Vozačica nije stala i propustila pješakinju, koja je zbog udara vozila ozlijeđena, te joj je pomoć pružena u varaždinskoj bolnici.

Također u petak u Varaždinu u prometnoj nesreći motocikla i osobnog automobila ozlijeđen je 45-godišnji motociklist.

Do nesreće je došlo u trenutku kada je motociklist počeo zaobilaziti vozilo ispred sebe, koje je u jednom trenutku započelo skretanje u desno u dvorište restorana.

Zbog udara desne strane vozila u moped, 45-godišnjak je zadobio lakše ozljede.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!