mjesto za top banner

2. KOLOVOZA 2012. 10:25h

U Posedarju poginuo 38-godišnji motociklist iz Zagreba

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jučer, oko 17 sati, na županijskoj cesti u Posedarju, predio Gajine u prometnoj nesreći poginuo je 38-godišnji motociklist iz Zagreba, izvijestila je Policijska uprava (PU) zadarska.

Zagrepčanin je upravljao motociklom "yamaha" zagrebačkih registracijskih oznaka te pao na kolnik izbjegavajući udar u automobil "golf" također zagrebačkih registarcijskih oznaka. Automobil je vozila 37-godišnja Zagrepčanka koja se uključivala u promet.

Vozač motocikla preminuo je pola sata nakon nesreće u Općoj bolnici u Zadru.

Vozačica automobila nije bila pod utjecajem alkohola, a protiv nje državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!