mjesto za top banner

31. KOLOVOZA 2012. 13:06h

U Otočcu se sukobili Romi i policija

Policija

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U Otočcu su se u četvrtak navečer sukobili Romi i policija. Sukob je započeo u kafiću "Ivana" gdje su Romi razbijali i tukli goste, piše LikaPlus.

Tučnjava se nastavila ispred diskoteke Puls. Troje policajaca stiglo je smiriti situaciju, no Romi su ih napali i tjerali. Neki očevici tvrde kako su se čuli i pucnji iz vatrenog oružja, a pretpostavlja se kako je to pucala policija u samoobrani.

Kada je policiji stiglo pojačanje, nekoliko Roma je privedeno, a nije poznato ima li ozlijeđenih.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!