mjesto za top banner

STRADALI MALOLJETNICI

1. SIJENJA 2009. 11:49h

U nesreći poginuo sin vrličkog gradonačelnika

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Vozilo je sletjelo s ceste i udarilo u rasvjetni stup. Smrtno su stradala dvojica 17-godišnjaka, a za jednog mladića liječnici se još bore.

Jutro u novoj 2009. godini, barem što se prometa tiče, nije dobro počelo. Oko 5.40 sati na cesti D1 u mjestu Podosoje kod Vrlike, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dva maloljetnika stara samo 17 godina smrtno stradala. Slobodna Dalmacija javlja kako je jedan od poginulih sin vrličkog gradonačelnika Ivana ćorića.

Do nesreće je došlo kad je osobni automobil u kojem su bili sedamnaestogodišnjaci uslijed neprilago?ene brzine sletio s ceste i pritom udario u rasvjetni stup.

Treća osoba, koja je tako?er bila u automobilu s poginulima, teško je ozlije?ena, te je prevezena u KBC Split, gdje se liječnici bore za njezin život.

Vozilom je upravljao 17-godišnjak, a silina udarca bila je takva da su stradale iz utomobila morali izvlačiti vatrogasci.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!