mjesto za top banner

AUTO PREŠAO U SUPROTNI TRAK

30. SRPNJA 2009. 11:28h

U nesreći u Županji poginule dvije osobe

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Do sudara je došlo nakon što je vozač osobnog automobila prešao na suprotni kolnički trak kojim se kretalo teretno vozilo.

U prometnoj nesreći koja se sinoć nešto poslije 22 sata dogodila na državnoj cesti Županja-Posavski Podgajci smrtnu su stradale dvije, a ne jedna osoba kako je sinoć izvjestila vukovarsko-srijemska policija.

Policija je jutros izvjestila kako su u sudaru osobnog automobila marke "VW golf" županjskih registracijskih oznaka i teretnog automobila marke "mercedes" bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka smrtno stradali vozač (1981.) i putnica (1987.) u osobnom automobilu.

Do sudara je došlo nakon što je vozač osobnog automobila prešao na suprotni kolnički trak kojim se kretalo teretno vozilo kojim je upravljao državljanin BiH (1976.). U sudaru, koji se dogodio na kilometar udaljenosti od ulaza u Posavske Podgajce, osobni automobil podletio je pod teretni te se tek nakon uklanjanja teretnog automobila vidjelo da se osim vozača u osobnom automobilu nalazi još jedna smrtno stradala osoba, navode u policiji.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!