mjesto za top banner

28. LIPNJA 2012. 19:24h

U nesreći kod Skradina poginulo dvoje stranaca

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Očevidom na mjestu prometne nesreće koja se dogodila jutros na autocesti Zagreb-Split, prije čvora Skradina, utvrđeno je da je poginuo vozač 38-godišnji njemački državljanin i njegova suputnica, 34-godišnja državljanka Kosova, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Utvrđeno je da se prometna nesreća dogodila kada je 38-godišnjak vozeći osobni automobil njemačkih registarskih oznaka pretjecajnom trakom u smjeru Zagreb-Split izgubio nadzor nad automobilom. Kada je udario u nosive stupove prometnog znaka automobil se od siline udarca prepolovio.

Vozač i njegova suputnica poginuli su na mjestu nesreće. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!