mjesto za top banner

24. KOLOVOZA 2012. 08:57h

U Čakovcu opljačkana zlatarna, nepoznati počinitelj u Palovcu ukrao 2 ovce

Policija

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Na nekoliko tisuća kuna procjenjena je šteta koju je u četvrtak rano ujutro počinio nepoznati počinitelj ukravši iz zlatarne u Čakovcu mesingani nakit, javlja policijska uprava međimurska. Počinitelj bi mogao imati oko 25 godina, slabije je tjelesne građe, a na glavi je imao maramu.

Iz ograđenog djela dvorišta u vlasništvu muškarca iz Palovca, nepoznati je počinitelj ukrao dvije ovce i oštetio ga za nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja će biti podnesena kaznena prijava.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!