mjesto za top banner

27. OUJKA 2012. 11:38h

U blizini osnovne škole u Požegi pronađena vreća s eksplozivom

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Vrećica s eksplozivnim sredstvima pronađena je jučer u blizini jedne osnovne škole u Požegi. Naime, bombe je pronašao domar škole u Ratarničkoj ulici skupljajući sekundarne sirovine oko 17 sati kada je pozvao policiju, izvijestila je PU požeško-slavonska. 

U vrećici je bila ručna bomba M-75, protupješačka mina te dva rasprskavajuća streljiva. Eksplozivna sredstva je uklonio policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu. 

U policiji ponovno apeliraju na građane koji još čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstva da ga bez straha predaju policiji.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!