mjesto za top banner

12. KOLOVOZA 2015. 12:12h

Tri osobe poginule u sudaru kamiona i osobnog automobila

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Tri osobe su poginule u sudaru, koji se dogodio u srijedu oko 0,30 sati na državnoj cesti broj 28 u Markovcu Križevačkom, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Sudar se dogodio kad je osobni automobil Renault 5 bjelovarskih registracija iz neutvr?enih razloga u desnom zavoju prešao na suprotni trak i sudario se kamionom Man vukovarskih registracijskih oznaka koji je naišao. U automobilu su poginuli nepoznati vozač te 37-godišnji suvozač i 42-godišnji putnik.

Kamionom, koji je vukao priključno vozilo, upravljao je 65-godišnji vozač, koji nije ozlije?en i nije bio pod utjecajem alkohola.

Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave koprivničko-križevačke. Policija obavlja istraživanja kako bi utvrdila identitet poginulog vozača.

Cesta je bila zatvorena za promet do 5.50 sati.

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!