mjesto za top banner

NEZADOVOLJSTVO VODSTVOM

1. VELJAE 2007. 13:00h

Treći bjegunac iz HSLS-a bivši dožupan

Tekst

Ante Rade je treći HSLS-ovac koji je u tjedan dana dao ostavku na članstvo u Bjelovaru.

U stranci je bio dugi niz godina, a bio je i dožupan u Bjelovarskoj županiji.

Kako piše Jutarnji list, razlozi njegove ostavke leže u nezadovoljstvu odnosa predsjednice stranke Đurđe Adlešić i ostalih članova.

No, Adlešić tvrdi kako je Rade stranku napustio jer mu nisu pristali plaćati kredit, a odlazak vijećnika Radoslava Matića opravdava traženjem stranke da se povuče s položaja u Županiji što ovaj odlučno opovrgava.

- Odlasci dužnosnika HSLS-a se iskorištavaju u svrhu kampanje kako bi se naštetilo rejtingu HSLS-a- kažu čelnici u Bjelovaru.

J.M.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!