mjesto za top banner

12. TRAVNJA 2012. 18:10h

Tko je kriv za smrt 18-mjesečne djevojčice pokazat će se za pet dana

Rajko Ostojić

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Ministar zdravlja, Rajko Ostojić prisustvovao je na otvaranju obnovljene jedinice za intenzivno liječenje u karlovačkoj bolnici.

Ali neizbježno pitanje novinara bilo je ono o smrti 18-mjesečne Mije Antunović.

– Čekamo mišljenje krim policije i histološki nalaz koji će biti gotov za pet dana, a obdukcija i preliminarni nalaz su gotovi- rekao je ministar.

Mija Antunović preminula je na Veliki petak na Rebru jer doktori nisu uspjeli izvaditi grah iz bronhija što je izazvalo zastoj srca zbog nedostatka kisika. Djevojčicu su pokušali reanimirati, no nije joj bilo spasa.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!