mjesto za top banner

4. TRAVNJA 2012. 22:45h

Tijekom čišćenja bunara pronađena zolja i 24 bombe

Pripadnici GSS-a i policije izvlače zolju iz bunaru.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jedna zolja i 24 bombe zaostale iz Domovinskog rata pronađene su u utorak tijekom čišćenja bunara u mjestu Gornja Obrijež kod Pakraca, javlja PU požeško-slavonska.

U bunaru u vlasništvu 26 godišnjaka pronađeno je 15 ručnih obrambenih bombi M75, šest bombi M50 i tri takozvane ljevaoničke, te ručni bacač raketa M80 kalibra 64 milimetra.

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo je predmete koji će biti uništeni.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!