mjesto za top banner

1. TRAVNJA 2012. 11:19h

Teška prometna nesreća kraj istarskog ipsilona: Ozlijeđene četiri osobe

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Zbog teške prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju ujutro kod petlje Ivoli, od 7,30 do 10 sati za promet je bio zatvoren Istarski ipsilon od čvora Cerovlje do čvora Lupoglav.
 
U sudaru osobnog vozila passat riječkih registarskih oznaka i renault clia pulskih registarskih oznaka ozlijeđene su četiri osobe koje su na liječenje prevezene u KBC Rijeka na Sušaku. Troje stradalih je lakše ozlijeđeno dok je jedna osoba zadobila teže povrede, no nije životno ugrožena. Do nesreće je došlo u trenutku kada je N. L., 40-godišnji vozač passata iz Banjola na Rabu, krećući se prema tunelu Učka, prešao na lijevu stranu prometnog traka i frontalno udario u renalut clio kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnji Z.R. iz Pule. Osim obojice vozača, u sudaru su ozlijeđeni i putnici iz renault clia, 20-godišnji I.R. i 28-godišnji E. K.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!