mjesto za top banner

1. STUDENOG 2013. 11:56h

TEK MU JE 15 GODINA Policija u Vodicama uhitila mladog dilera

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U središtu Vodica policija je jučer uhitila 5-godišnjaka kojeg se sumnjiči za preprodaju droge. Mladi diler sam im je predao smotuljak s drogom, piše portal 24 sata. 
 
Utvr?eno je kako je kod sebe imao 57,7 grama marihuane, a "zaradio" je kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!