mjesto za top banner

30. SVIBNJA 2012. 22:07h

SUMSI osniva Odbor za studente s invaliditetom

Invalidska kolica

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI na sjednici 23. svibnja je donio Odluku o osnivanju Odbora za studente s invaliditetom. Cilj je da Odbor radom poveže sve one koji djeluju prema studentima s invaliditetom: fakultete, ministarstva, te udruge i ostale institucije koje rade u korist osoba s invaliditetom, kao i same studente s invaliditetom i djelatnike akademske zajednice.

Odbor za studente s invaliditetom razmatrat će aktivnosti koje provode udruge i institucije čiji su predstavnici sudionici samog Odbora. Svojim radom Odbor će povećati dostupnost usluga koje su u sustavu podrške studentima s invaliditetom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!