mjesto za top banner

30. SVIBNJA 2012. 22:07h

SUMSI osniva Odbor za studente s invaliditetom

Invalidska kolica

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Hrvatski savez udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI na sjednici 23. svibnja je donio Odluku o osnivanju Odbora za studente s invaliditetom. Cilj je da Odbor radom pove┬×e sve one koji djeluju prema studentima s invaliditetom: fakultete, ministarstva, te udruge i ostale institucije koje rade u korist osoba s invaliditetom, kao i same studente s invaliditetom i djelatnike akademske zajednice.

Odbor za studente s invaliditetom razmatrat ─çe aktivnosti koje provode udruge i institucije ─Źiji su predstavnici sudionici samog Odbora. Svojim radom Odbor ─çe pove─çati dostupnost usluga koje su u sustavu podr┬Üke studentima s invaliditetom.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!