mjesto za top banner

29. LIPNJA 2010. 16:40h

Sukobio se s vozačem hitne, pa se autom zabio u Dom zdravlja

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Zadarska policija danas oko 14 sati zaprimila je dojavu da je u Biogradu 37-godišnjak vozilom probio staklena vrata, zabivši se u prostoriju za hitan prijem pacijenata u zgradi Doma zdravlja, u kojoj se u tom trenutku nitko nije nalazio.

Policija izvještava da se 37-godišnjak potom odvezao te je na putu prema svojoj kući u ulici Put Solina došlo do zapaljenja njegovog neregistrianog osobnog vozila marke ford dok je njime upravljao. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.

- Utvrđeno je da je prethodno, ispred kuće njegove majke 37-godišnjak fizički nasrnuo na vozača vozila Hitne medicinske pomoći te mu je zaprijetio. Ubrzo je pronađen te je doveden u prostorije policijske postaje Biograd - istakli su iz Zadarske Pu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!