mjesto za top banner

23. TRAVNJA 2012. 17:13h

Stjepan Fiolić će idući tjedan iznijeti obranu

Stjepan Fiolić

Foto

Hrvatska
0

Tekst

ZAGREB - Nakon današnjeg ročišta u slučaju Fimi media, bivši premijer Sanader nije želio ništa reći o novoj USKOK-ovoj istrazi u slučaju Planinska, u kojoj se također spominje njegovo ime. Odvjetnik uhićenog Stjepana Fiolića, Ante Madunić najavio je pak kako će njegov klijent obranu iznijeti idući tjedan...

Bivši premijer zasad šuti o još jednoj aferi.

"To će gospodin Prodanović reć", jedino je što je Sanader izjavio, a odvjetnik Čedo Prodanović tek je kratko prokomentirao na koji način vide novi postupak o kojem, rekao je , Sanader još nije obaviješten.

"Mi ga vidimo na tragu već jednog klišea koji se, u stvari, ponavlja na žalost već osmi puta. Ne vidimo u tome neke velike probleme, ali naravno d ato opterećuje obranu i u ovim sadašnjim postupcima i tome ne vidimo kraja", kaže Prodanović koji je istaknuo da će Sanader, kada za to dođe vrijeme, iznijeti protuargumente. Idući tjedan obranu će pak iznijeti Stjepan Fiolić.

"Tek smo iskopirali dio državnoodvjetničkog predmeta i kada napravimo uvid u sve što se zbivalo do sada i s čim raspolaže USKOK, a koju dokumentaciju mi eventualno imamo, tad ćemo se odlučiti javiti i iznijeti obranu", kaže Filovićev odvjetnik Ante Madunić.

Podsjetimo, Fiolića se tereti za malverzacije oko prodaje zgrade u Planinskoj pri čemu je država navodno oštećena za više od 26 milijuna kuna. U fokusu istražitelja je i uloga bivšeg premijera, te bivšeg ministra Čobankovića koji je o cijelom slučaju dao iskaz. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!