mjesto za top banner

17. SVIBNJA 2012. 10:11h

Starici nudili masažer pa joj ukrali novac i zlatni nakit iz stana

Policija RH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U ponedjeljak su u Varaždinu dvije  nepoznate žene, predstaviviši se kao prodavačice masažera, ukrale 84-godišnjakinji novac i zlatni nakit iz stana. Starici su ukrale nekoliko desetaka tisuća kuna.  

Inače, u protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je šest prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Donjoj Poljani, Lužanu Biškupečkom i u dva navrata u Varaždinu i Ivancu.

Zabilježena su i dva prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Lepoglavi i Strmcu Podravskom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!