mjesto za top banner

7. SVIBNJA 2012. 19:47h

Starac pao u bunar pun zmija i utopio se

Bunar

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nesvakidašnja tragedija dogodila se u malom selu Ilman Dvoru nedaleko od Čađavice u subotu oko 13 sati. Sedamdesettrogodišnji starac napustio je obiteljsko dvorište, a kada se ni nakon dva sata nije pojavio u obiteljskoj kući, za njime su rođaci i susjedi organizirali potragu. 

Starčevo mrtvo tijelo pronašli su u bunaru punom zmija na obližnjem napuštenom imanju, a policija je utvrdila je da je starac pao u bunar i utopio se.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!