mjesto za top banner

TRAŽE SE OČEVICI

1. SVIBNJA 2007. 13:55h

Srušio biciklista ispred Kauflanda i otišao

Tekst

U prometnoj nesreći ispred Kauflanda u Ulici kneza Branimira teško je ozlijeđen biciklist. Traže se očevici i vozač automobila.

Ispred parkirališta trgovačkog centra Kaufland, u zagrebačkoj Ulici kneza Branimira jučer oko 9.30  teško je ozlijeđen biciklist. Na Ernesta H. (63) naletio je automobil, udario prednju lijevu stranu bicikla i srušio starca preko automobila na kolnik.

U nesreći biciklist je teško ozlijeđen, ali mu je pozlilo tek kada je stigao kući. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u KB Dubrava.

Traže se očevici

Identitet vozača koji je skrivio nesreću je nepoznat. Prema saznanjima policije, došao je do ulaza u trgovački centar bez prilagođavanja brzine kretanja po južnom kolniku južnog parkirališta. Također, nije propustio sva vozila kada se uključivao u promet s razdjelnika po obilježenom pješačkom prijelazu od sjevera prema jugu.

Neposredno nakon nesreće biciklist i vozač nisu razmijenili podatke o sebi i vozilima, niti su obavijestili policiju. Ona sada traga za vozačem te poziva očevice prometne nesreće da se jave na broj 92.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!