mjesto za top banner

29. SRPNJA 2012. 15:29h

Split: Požar u blizini groblja Lovrinac gasi tridesetak vatrogasaca

Naporima vatrogasnih služžbi požar se polako gasi

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Požar koji je poslije podne buknuo sjeverno od splitskog groblja Lovrinac zahvatio je travu te nisko i visoko raslinje, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Splitski Vatrogasni operativni centar (VOC) je u 12,45 sati primio dojavu o požaru, a gasi ga 30 vatrogasaca s 10 vatrogasnih vozila. Na požarište je poslan i helikopter s uređajem za gašenje, stoji u priopćenju DUZS-a. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!