mjesto za top banner

7. RUJNA 2013. 20:00h

Split: Optužnica za spolnu zlorabu djeteta

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Splitu podignulo je optužnicu protiv muškarca (52) i 19-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađega od petnaest godina i svođenja djeteta, objavilo je danas to odvjetništvo na svojim stranicama.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je tijekom veljače i ožujka 2013. na području županije Splitsko-dalmatinske počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađega od 15 godina, a okrivljenicu da je u istom razdoblju, radi zarade, organizirala i omogućila djetetu pružanje spolnih usluga.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!