mjesto za top banner

15. LIPNJA 2012. 13:07h

Split: 92-godišnja žena smrtno stradala u požaru

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Devedesetdvogodišnja žena smrtno je stradala u požaru, koji je buknuo jutros u Splitu, a pretpostavlja se da je smrt nastupila zbog gušenja dimom, doznaje se danas od splitskih vatrogasaca.

Vatra je buknula nešto prije 8.30 sati u ulici Kroz Smrdečac, a vatrogasci su je ugasili nakon pet minuta. U stanu su zatekli mrtvu staricu i njezinu nećakinju koja im je otvorila vrata stana.

"Vatra je najvjerojatnije buknula na kauču dok je ostatak stana bio pun dima. Požar smo ugasili brzo, ali nažalost žena, koja je bila pored kauča, bila je mrtva", kazao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Splita (JVP) Felicio Parčina, koji pretpostavlja kako je smrt nastupila gušenjem.(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!