mjesto za top banner

7. RUJNA 2013. 15:30h

Splićanina pogodio metak kroz otvoren prozor stana

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Prostrijelnu ranu noge zadobio je 26-godišnji mladić kojeg je noćas pogodio metak dok je stajao kraj prozora u svom stanu u središtu Splita, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Metak je prošao kroz otvoreni prozor stana u Marulićevoj ulici, pogodivši mladića u nogu. Policija provodi istragu kako bi se utvrdilo otkuda je pucano, s ulice ili iz druge zgrade.

Obavljen je očevid, a policija za sada dvije osobe povezuje s pucnjavom, te traga za njima. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!