mjesto za top banner

16. LIPNJA 2011. 19:50h

Smijenjen Mladineo, umjesto njega Lozančić, a umjesto Kovačevića, Markt

Potpredsjednici Uzelac i Kosor.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice razriješila Ivicu Mladinea dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu financija i ravnatelja Porezne uprave u Ministarstvu financija, na osobni zahtjev, te na istu dužnost imenovala Josipa Lozančića.

Kruno Kovačević razriješen je dužnosti glavnog inspektora Državnog inspektorata te je na istu dužnost imenovan Robert Markt.

Na prijedlog Upravnog vijeće Agencije za upravljanje državnom imovinom Vlada je razriješila dosadašnju ravnateljicu Agencije za upravljanje državnom imovinom Ivu Galić, na osobni zahtjev, te imenovala na tu poziciju Tomislava Bobana.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!