mjesto za top banner

26. LIPNJA 2012. 14:24h

Slavonski Šamac: Policija zatekla 19-godišnjaka u nasadu marihuane

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jučer oko 16,30 sati na području općine Slavonski Šamac u blizini rijeke Save policija je uhitila 19-godišnjaka s područja općine Babina Greda kojeg su zatekli u nasadu stabljika indijske konoplje kako vrši branje cvjetnog vrha. Na mjestu nasada indijske konoplje pronađeno je 62 komada stabljika visine od 33 do 117 cm. Utvrđeno je da je 19-godišnjak zajedno s 22-godišnjakom s područja općine Slavonski Šamac u blizini mjesta pronalaska posadio još jedan nasad indijske konoplje na kojem je očevidom pronađeno još 41 komad stabljika indijske konoplje, visine od 17 do 47 cm zbog čega je policija oko 22 sata uhitila i 22-godišnjeg muškarca. 

Policija je u petak u Slavonskom Brodu od 46-godišnjeg muškarca uz potvrdu oduzela jednu automatsku pušku s dva pripadajuća spremnika streljiva i 10 komada streljiva kalibra 9 mm. Protiv 46-godišnjaka će biti podignuta kaznena prijava za nedozvoljeno posjedovanje oružja.

Jučer oko 4,30 sati na auto-cesti Bregana-Lipovac kod mjesta Sibinj policija je utvrdila prekoračenje dozvoljene brzine Porschea kojim je upravljao 36-godišnji njemački državljanin brzinom od 246 km/h iako je na tom mjestu brzina kretanja ograničena prometnim znakom na 130 km/h. Zbog počinjenog prekršaja vozač je kažnjen novčanom kaznom sedam tisuća kuna i zaštitnom mjerom zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole B-kategorije na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!