mjesto za top banner

19. TRAVNJA 2012. 20:33h

Sisak: Lažne prodavačice masažera opljačkale staricu

Tekst

Dvije lažne prodavačice masažera iskoristile su nepažnju 79-godišnje Siščanke kako bi joj ukrale nekoliko tisuća kuna.

Naime, nepoznate žene u četvrtak su prijepodne pozvonile na vrata stana u Ulici kneza Trpimira kako bi 79-godišnjakinji prezentirale masažer. Jedna od njih iskoristila je priliku te ukrala novac.

Od oštećene žene zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe, izvijestila je PU sisačko-moslavačka koja je također iskoristila priliku kako bi građane upozorila na lažne prodavače koji sve češće iskorištavaju povjerenje starijih i nemoćnih osoba.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!