mjesto za top banner

25. TRAVNJA 2012. 08:22h

Sindikat nezaposlenih: Bit ćemo najveći sindikat u zemlji!

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Zajedničku borbu protiv nezaposlenosti najavili su članovi novoosnovanog Sindikata nezaposlenih. Ako je suditi prema broju nezaposlenih, kažu, bit će to najveći sindikat u zemlji koji u svojim počecima za sad broji oko 1500 članova.

Prava nezaposlenih od danas će braniti sindikat. Uz podršku radnica Kamenskog, ali i brojnih drugih građana, u Zagrebu je osnovan Sindikat nezaposlenih Hrvatske. Sindikat će se zalagati za sve one koji su radna mjesta izgubili zbog pljačkaške pretvorbe i privatizacije...(Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!