mjesto za top banner

4. TRAVNJA 2012. 16:31h

Šibenik: Katarina Milaković Jurlin (29) pronađena mrtva u autu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Policija nam je oko 18.30 sati potvrdila da je nestala Šibenčanka, 29-godišnja Katarina Milaković Jurlin, pronađena mrtva u svom automobilu. Pronađena je oko 14.30 sati u Šibeniku, a uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom.

Katarina je iz Šibenika u utorak oko 8.30 sati otišla na posao iz svoje kuće u Ulici bana I. Mažuranića 1 i otad joj se gubi svaki trag. Djevojka je inače patronažna sestra, a na posao je otišla u bijelom Chevrolet Sparku oznaka ŠI 944 DR na kojem je natpis ''Ustanova za zdravstvenu njegu''. 

U trenutku nestanka bila je odjevena u sive tajice i bijelu majicu, a u kosi je imala tamnu traku. Visoka je 178 cm, ima kestenjastu kosu i plave oči, srednje je tjelesne građe. Nestala djevojka ima dvije tetovaže: plavi cvijet na desnom gležnju i crni natpis na engleskom jeziku na donjem dijelu leđa.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!