mjesto za top banner

8. SIJENJA 2013. 13:53h

SDP samostalno na izbore u Puli sa svojim kandidatom

Foto

Hrvatska
0

Tekst

SDP ide samostalno na izbore u Puli i imat će svojeg kandidata za gradonačelnika, izvijestio je danas povjerenik pulskoga SDP-a Danijel Ferić iznoseći odluku sa sinoćnjeg sastanka Gradske organizacije te stranke.

Potvrdio je kako je riječ o saborskom zastupniku i pulskome gradskom vijećniku Pe?i Grbinu.

Ferić je istaknuo kako SDP nakon dugo godina, kada je uglavnom podupirao druge kandidate, na lokalne izbore ide samostalno i imat će svojeg kandidata za gradonačelnika.

Dodao je kako je time SDP i službeno raskinuo koalicijski sporazum s IDS-om o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Puli, potpisan krajem listopada.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!