mjesto za top banner

1. TRAVNJA 2012. 13:25h

Saltina: Na humanitarnom uskršnjem koncertu prikupljeno 3. 500 kuna

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nekoliko stotina djece, njihovih roditelja i prijatelja sudjelovalo je na tradicionalnom Humanitarnom uskršnjem koncertu Lions Cluba Slatina održanom u Domu kulture u Slatini. U priredbi su nastupili mali glazbenici, recitatori i glumci iz Osnovne glazbene škole Slatina, te osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića u Slatina. Zanimljivost ove priredbe je i u tome što su, za ovu prigodu, članice Lions Cluba Slatina izradila uskršnje ukrase i pisanice koje su, u holu Doma kulture, po prigodnim cijenama prodavale posjetiteljima.  

- Od ulaznica i uskršnjih pisanica prikupili smo više od 3.500 kuna koje ćemo, uz naš temeljni motiv i misao vodilju - Ponosno služimo, darovati osnovnim školama za sufinanciranje projekta 'Škola u prirodi', a dio glazbenoj školi na nabavku potrebnih instrumenata, naglasila je Snježana Ratić, predsjednica Lions Cluba Slatina. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!