mjesto za top banner

25. SVIBNJA 2012. 17:02h

Rijeka: Ukrali automobil, pa se zaletjeli u kuću

Policija RH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jutros se u Rijeci dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Policija je oko 2 sata ujutro dala znak zaustavljanja vozaču Volkswagen Golfa. Vozač se nije zaustavio već je nastavio s vožnjom, da bi skrenuo u ulicu desno. Zbog prevelike brzine vozač je izgubio kontrolu te je udario u rub kolnika, pa u kontejner za smeće, a nakon toga u ugao kuće.

Istragom je utvrđeno kako su uz vozača bez položenog vozačkog ispita bile još dvije osobe. Vozač nije ozlijeđen, dok su suputnici zadobili lakše ozljede. Utvrđeno je i kako se navedena trojica te iste noći taj automobil ukrali 55-godišnjoj riječanki. U nesreći je nastala materijalna šteta od oko deset tisuća kuna. 

 

U noći sa četvrtak na petak nepoznati je kradljivac provalio u dva automobila parkirana u riječkoj Ulici Vrh Seline. Kradljivac je iz auta ukrao audio opremu, čime je vlasnike oštetio za ukupnu vrijednost od oko pet tisuća kuna.

Nepoznati muškarac jučer je u Malom Lošinju 59-godišnjoj Zagrepčanki ukrao zlatnu ogrlicu na način da ju je istrgnuo sa vrata. Ogrlica vrijedi oko sedam tisuća kuna.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!