mjesto za top banner

21. LIPNJA 2012. 14:57h

Rijeka: Poginula starija pješakinja u naletu kombija

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Danas oko 09,50 sati u Izviđačkoj ulici u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula starija pješakinja. Pješakinju je prema prvim informacijama oborio kombi. Na mjestu prometne nesreće u tijeku je očevid.

Nepoznati kradljivac ukrao je u utorak automobil Renault Clio, u vlasništvu 58-godišnje Riječanke, vrijedan oko 29 000 kn. Automobil je bio parkiran u Rijeci, u Ulici Androv Breg. Policija je pronašla navedeno vozilo neoštećeno jučer u Pulskoj ulici u Rijeci. 


Jučer je s parkirališta u Ulici Corrada Ilijassicha ukraden je automobil Opel Astra, čime je 20-godišnji vlasnik iz Rijeke oštećen za oko 5 000 kn. 


U Ulici Mažeri u Kostreni sa 16. na 17. lipnja, nepoznati je kradljivac ukrao moped marke Baotian BT 49QT-
9 vrijedan oko 1 500 kuna, u vlasništvu 47-godišnjaka iz Kostrene. Moped je jučer pronađen u
Kostreni. Sa mopeda su ukradeni dijelovi motora.


U noći sa utorak na srijedu nepoznati je kradljivac ukrao moped Malaguti F-15 TD, koji je u vlasništvu 36-godišnjaka. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!