mjesto za top banner

21. LIPNJA 2012. 18:36h

Rijeka: Kombi usmrtio 78-godišnjakinju

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Riječanka u dobi od 78 godina jutros je poginula u Izviđačkoj ulici na Kantridi u Rijeci nakon što ju je srušio kombi, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Nesreća se dogodila oko 10 sati kad je, po do sad dostupnim informacijama, žena prelazila usku ulicu, a srušio ju je kombi tvtke City Ex, krećući se unatrag. Pješakinja je umrla na mjestu nesreće.

Kombijem je upravljao 23-godišnji Riječanin. Utvrđeno je da vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Naloženo je da se obavi tehnički pregled kombija zbog utvrđivanja ispravnosti te obdukcija tjela poginule. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!