mjesto za top banner

15. LIPNJA 2012. 16:22h

Rijeka: Flash krimi

Policija RH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jučer oko 23 sata u Rijeci, 25-godišnjak se sukobio sa nepoznatom osobom te je u sukobu zadobio ubodnu ranu nožem.  Prevezen je u KBC Rijeka gdje su mu rane okvalificirana kao teške.

U noći sa četvrtka na petak provaljeno je u benzinsku crpku u Ulici Franje Čandeka u Rijeci. Nepoznati provalnik provalio je u benzinsku i iz nje ukrao veću količinu cigareta u vrijednosti oko 20 tisuća kuna.

Nepoznati pljačkaš je jučer oko 18 sati uz prijetnju oružjem opljačkao poslovnicu za otkup zlata u Kvaternikovoj ulici u Rijeci. Ukrao je novac i nakit u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!