mjesto za top banner

11. KOLOVOZA 2011. 11:54h

Pušteni Drago Tadić i Damir Ivić iz osječkog pritvora

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Za Dragu Tadića, predsjednika Uprave građevinskog diva Osijek Koteksa i Damira Ivića jučer je ukinut istražni zatvor.

Sudac istrage je takvu odluku donio po prijedlogu Državnog odvjetništva - USKOK-a jer su, kako se navodi u priopćenju Županijskog suda u Osijeku, ispitani svi svjedoci.

Tadić i Ivić uhićeni su zbog istrage koju je otvorio USKOK zbog sumnje na primanje mita u gospodarskom poslovanju, zloporabe položaja i ovlasti.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!