mjesto za top banner

25. OUJKA 2012. 17:31h

Pula: Policajac motociklom prešao preko noge biciklista za kojim je jurio

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Pulski je policajac u subotu oko 12 sati na Punti motociklom namjerno pregazio nogu biciklista kojega je lovio zbog počinjenog prekršaja - barem tako tvrde Puljani koji su svjedočili incidentu.

Dvojica policajaca na motociklima su jurili za 27-godišnjim Igorom R. koji se nakon počinjenog prekršaja nije zaustavio. Kada je tijekom potjere konačno pao, jedan od policajaca motociklom mu je prešao preko noge.

I u PU istarskoj navode kako je policajac pregazio biciklista, ali samo zato što se nije uspio na vrijeme zaustaviti. Policija obavlja informativne razgovore sa građanima kako bi saznala uzrok događaja.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!