mjesto za top banner

3. STUDENOG 2013. 13:32h

Provalili u stan i ukrali robe u vrijednosti 100 000 kuna

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Lopovi su izme?u 16. i 20 listopada ispraznili stan Ž. J. (52) u Prilazu Sv. Josipa Radnika u Zagrebu. Vlasnik u to vrijeme nije bio kod kuće, a policiji su za provalu javili gra?ani koji su na njegovim vratima primijetili tragove nasilnog ulaska.

Stan je zapečaćen, a policija je čekala da se vlasnik vrati kući kako bi obavili očevid. Muškarcu su, doznaje se, ukrali televizor, tehničku robu i novac, a šteta iznosi gotovo 100.000 kuna.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!