mjesto za top banner

10. SVIBNJA 2012. 22:09h

Prometna nesreća u Topolovcu, teško ozlijeđena oba vozača

Od siline udara automobil koji je završio na krovu ostao je i bez jednog kotača.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene dogodila se večeras oko 19 sati  u Topolovcu, na raskrižju za Prelošćicu. 

Jedan je osobni automobil oduzeo prednost drugome i došlo je do sudara, a ozlijeđena su oba vozača. Osim njih u automobilima nije bilo nikoga. Očevid je u tijeku.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!