mjesto za top banner

2. SRPNJA 2012. 10:36h

Privremeno otvoren čvor Oštrovica prema Crikvenici

Naplatne kućice Lučko.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb danas je do 11 sati privremeno otvoren čvor Oštrovica prema Crikvenici i otoku Krku, javlja Hrvatski autoklub (HAK).

Vozila s teretom maksimalne širine veće od 3,25 metra moraju koristiti druge izlaze (Vrata, Delnice ili Kikovica).

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su pretjecajni traci.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova mostu Nova Zelina na 59. km vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine 80 km/h. U vrijeme pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni.

Promet teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak na izlasku, a Macelj na ulasku.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Pojačan je promet u trajektnim pristaništima s kopnene strane. (HINA)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!