mjesto za top banner

12. SRPNJA 2012. 15:20h

Primorsko-goranska županija: Flash krimi

Policija RH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jučer je pomorska policija u blizini Ilovika zatekla jahtu pod malteškom zastavom koja nije obavila potrebnu graničnu kontrolu. Kapetan broda, 36-godišnji državljanin Turske je u Hrvatsku uplovio 9. srpnja u blizini Lastova, a pri tome nije uplovio u najbližu luku u kojoj se nalazi granični prijelaz. Utvrđeno je i kako kapetan te osobe koje su se nalazile na jahti, a radi se o dva državljana Turske i tri državljana Italije, nisu prijavile boravak u Hrvatskoj.

U noći sa utorka na srijedu nepoznati je provalnik provalio u pilanu i uredske prostorije na širem području Fužina iz kojih je ukrao nekoliko motornih pila i kućišta kompjutera čime je vlasnik oštećen za desetak tisuća kuna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!