mjesto za top banner

13. RUJNA 2012. 10:27h

Prgomet: Zamjenik predsjednika sam za sve članove stranke, ne samo pojedine

Tomislav Karamarko, Drago Prgomet

Foto

Hrvatska
0

Tekst

-Ako se članovi iste stranke neće zajedno družiti, pričati i piti kavu, što onda kao stranka možemo očekivati, izjavio je hadezeovac Drago Prgomet na spekulacije kako je njegova kava s bivšim predsjednikom Sabora Vladimirom Šeksom i bivšom premijerkom Jadranka zapravo okupljanje 'nezadovoljnika' aktualnom situacijom u stranci, piše Večernji list.

Zamjenik predsjednika HDZ-a rekao je da mu je ispod svake razine komentirati takve konstrukcije rekavši kako se njegova funkcija i djelovanje odnosi na sve članove stranke, ne samo pojedine.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!