mjesto za top banner

TRAGEDNIJA NA KORNATIMA

1. RUJNA 2007. 10:07h

Preminuo ozlijeđeni vatrogasac Ante Crvelin

Tekst

Ante Crvelin, ozlijeđeni vatrogasac podlegnuo je teškim ozljedama koje je zadobio gaseći požar na Kornatima.

Jutros u 2.45 sati, uslijed zadobivenih teških opeklina pri gašenju požara na otoku Kornatu, u Klinici za traumatologiju u Zagrebu preminuo je Ante Crvelin, priopćilo je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi.

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi izražava iskrenu sućut obitelji, rodbini i prijateljima, kaže se u priopćenju koje je potpisao ministar Neven Ljubičić.

Ante Crvelin sedmi je smrtno stradali vatrogasac u gašenju požara na Kornatu.

U požaru na Kornatima preminuo je Antin otac, Ivica Crvelin, a rođak Tomislav je teško ozlijeđen.

Ozlijeđeno je šest vatrogasaca, dvojica su u splitskoj bolnici, a četvorica u zagrebačkim bolnicama KB Dubrava i Klinici za traumatologiju.

Njihove ozljede su teške i liječnici se bore za njihove živote.

FOTO: Vatrogasci kritično, doniranje kože nemoguće 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!