mjesto za top banner

RIJEKA:

16. SIJENJA 2009. 10:57h

Preminuo od udarca motociklista

Foto

Hrvatska
0

Tekst

71-godišnji Riječanin poginuo je kad je na njega naletio motociklist. Nesretni je prelazio cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Riječanin star 71 godinu poginuo je u četvrtak navečer kad je, prelazeći četverotračnu prometnicu izvan obilježena pješačkog prijelaza, na njega naletio motociklist, izvijestilo je Operativno dežurstvo primorsko-goranske Policijske uprave.

Nesreća se dogodila oko 18 sati u gradskoj četvrti Krnjevu u Ulici Nova cesta kad je na 71-godišnjaka naletio vozač ''Yamahe'' riječkih registracijskih oznaka. Pješak je preminuo na mjestu nesreće.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!