mjesto za top banner

27. OUJKA 2012. 11:01h

Preminuo dječak koji je sinoć stradao u prometnoj nesreći u Draganićima

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Dječak star 11 godina preminuo je u prostorima Opće bolnice Karlovac od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u Draganiću nedaleko od Karlovca. Do stradavanja je došlo u ponedjeljak oko 23.10 sati.

Dječak je vozio bicikl i neoprezno se uključio u promet na tamošnju županijsku cestu. U tom trenutku na njega je naletio Golf kojim je upravljao 28-godišnjak iz Draganića. Dječak je od siline udarca odbačen na kolnik, zadobivši pritom više teških ozljeda. Hitno je prebačen u bolnicu, no tijekom jutra je preminuo.

Iz policije upozoravaju sve na potrebu primjerene osvjetljenosti bicikala, kao i na obvezu nošenja kacige za sve bicikliste do 16 godina starosti. Nesretni dječak nije imao kacigu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!