mjesto za top banner

8. TRAVNJA 2012. 12:33h

Premijer: Univerzalnost i ljepota uskrsne poruke dotiče svakog od nas

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, u kojoj stoji:

- Svima koji svoju vjeru temelje na uskrsnuću, čestitam najveći kršćanski blagdan. Ljepota uskrsne poruke u njezinoj je univerzalnosti koja dotiče svakoga od nas. Ona poziva na mir, toleranciju i međusobno razumijevanje, uči o nadi i ohrabruje pred izazovima koji nas očekuju.

Svim vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, želim da ovaj blagdan provedu u sreći i zadovoljstvu sa svojim obiteljima i bližnjima. Sretan Uskrs, poručio je premijer Milanović.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!